LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Aanleun appartementen

Binnen La Providence zijn circa 12 aanleunappartementen gesitueerd. Deze zijn eigendom van Wibeco Vastgoed en worden door hen verhuurd. La Providence verzorgt de toewijzing van deze appartementen. Medio 2018 worden er 10 extra appartementen opgeleverd. Allen geschikt voor bewoning door 1 of 2 personen. Doordat de woningen gesitueerd zijn in het voormalige klooster zijn de indelingen niet allemaal gelijk. Hieronder vindt u een voorbeeldindeling. De huurprijzen zijn subsidiabel en de kale huurprijs bedraagt circa € 710,= (prijspeil 2017).

Bekijk de plattegrond.

Wat kunt u verwachten in een aanleunappartement

Bewoners van een aanleunwoning wonen zelfstandig. U betaalt zelf de huur en kosten voor water-gas-electra etc. aan de verhuurder Wibeco. Desgewenst kunt u thuiszorg of verzorgingshuis zorg bij u thuis ontvangen van La Providence en tegen betaling gebruik maken van ons dienstenaanbod (activiteiten, restaurant etc.). 

Hoe komt u in aanmerking voor een aanleunappartement

Als u voldoet aan één of meerdere van onderstaande voorwaarden:

  • mensen met een thuiszorgindicatie of
  • mensen met een ZZP (zorgzwaartepakket) indicatie
  • mensen waarvan de partner op een afdeling (de Morgenster – de Driesprong – de Rozengang) van La Providence woont waar men niet met 2 personen op een kamer kan wonen.
  • mensen vanaf 75 jaar

Heeft u interesse?

Meldt u dan aan via ons Cliëntenservicebureau

Email: clientenservice@laprovidence.nl

Telnr.: 077 – 355 56 28

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.