LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Arbeidsvoorwaarden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij betrokken zijn en hun vaardigheden en talenten optimaal inzetten voor de organisatie. Maar daar stellen wij natuurlijk ook iets tegenover!
La Providence wil investeren in medewerkers. Goed werkgeverschap betekent ook dat er goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden zijn. Onze arbeidsvoorwaarden, die vastgelegd zijn in de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, zijn zonder meer aantrekkelijk te noemen!

Op de eerste plaats biedt La Providence een prettige werk- en leeromgeving. Daarnaast heeft La Providence een aantal regelingen waar medewerkers gebruik van kunnen maken.

Daar komt bij dat er een collectieve pensioenverzekering en een collectieve medische verzekering (PGGM en IZZ) is afgesloten voor onze medewerkers.

Arbeidsomstandigheden

Werkgever en werknemer zijn de twee belangrijkste partijen in het arbobeleid. Maar het spreekt voor zich dat goede arbozorg ook effect heeft op bewoners en samenwerkende instanties. Tevreden medewerkers zijn immers van doorslaggevend belang voor goede zorg en dienstverlening aan cliënten.
Elke afzonderlijke dienst en/of afdeling van La Providence stelt daarom een eigen arboplan op en voert dit uit onder verantwoordelijkheid van de direct leidinggevende. Daarbij wordt gekeken naar de specifieke arbeidsomstandigheden die gelden voor een bepaalde functie en werkplek.

Klik op deze link om de Gedragscode te bekijken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.