LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Behandelcentrum

In ons eerstelijns Behandelcentrum kunt u terecht voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Onze zorg is gericht op de behandeling van volwassenen. Het Behandelcentrum is er niet alleen voor de bewoners van La Providence maar juist ook voor inwoners uit Grubbenvorst en omgeving.

Wij hebben meerdere disciplines onder één dak en wij werken multidisciplinair. Dat wil zeggen dat de verschillende therapeuten, waar nodig, onderling overleg hebben met elkaar om u zo goed mogelijk te helpen. Onze therapeuten hebben veel kennis van de problemen en ongemakken die kunnen voorkomen bij het ouder worden en chronisch ziek zijn. Hiermee hebben we binnen La Providence immers dagelijks van doen. Wij hebben gespecialiseerde teams voor mensen met dementie, etalagebenen en de ziekte van parkinson. Daarnaast kunt u terecht voor adviezen en behandeling met betrekking tot valpreventie. De fysio- en ergotherapeut begeleiden u tijdens het valpreventie-programma.

Onze therapeuten staan geregistreerd in het BIG-register en het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de beroepsvereniging, ParkinsonNet, ClaudicatioNet en MS Zorg Nederland.

                                  

In het behandelcentrum is tevens de prikdienst van het VieCuri Medisch Centrum gevestigd en kunt u terecht voor therapeutische elastische kousen van Livit en diëtetiek.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u een afspraak maken met een van onze therapeuten? Neem dan contact op met het behandelcentrum van La Providence. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 – 17.00 uur.

E:  behandelcentrum@laprovidence.nl

T: (077) 355 56 56

 

Folder Behandel- en Adviescentrum

Klik op deze link om de folder Behandel- en Adviescentrum te bekijken

Folder Valpreventie

Klik op deze link om de folder Valpreventie te bekijken

 
   
 
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.