Verzorging & Verpleging in een appartement (zorgappartementen)

Een appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Deze kamers kunt u zelf inrichten, zodat u uw eigen leefstijl kunt voortzetten. Maar wel met zorg dicht in de buurt. Welke zorg dat is en hoe u die wilt ontvangen, bepalen La Providence en u sámen. Want alle aspecten van zorg vinden wij even belangrijk! De hoeveelheid zorg wordt bepaald door de CIZ-indicatie. Overdag is er groepsverzorging mogelijk voor bewoners die een meer intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Ook hiervoor is een CIZ-indicatie vereist.

Plattegrond appartement

Klik op deze link voor de plattegrond

Verzorging & verpleging mensen met dementie

Voor mensen met dementie is een volledig appartement soms niet de juiste oplossing. Zij hebben meer behoefte aan structuur, toezicht en mensen om zich heen. Afdeling de Morgenster biedt deze zorg. Bewoners hebben hier een eigen slaapkamer met badkamer en een gezamenlijke woonkamer waar van 's morgens tot 's avonds een medewerker aanwezig is die zorgt voor een fijne sfeer en lekker eten en drinken. Tegelijkertijd houdt zij toezicht op deze bewonersgroep. Daarnaast krijgen deze bewoners natuurlijk ook de nodige verzorging, begeleiding en verpleging.

Extra service

Wij bieden u, indien u dit wenst, graag nóg meer service. Voor deze diensten vragen wij wel een extra vergoeding. Hieronder ziet u een overzicht van.

  • extra schoonmaak van uw appartement
  • uw bed laten verschonen door La Providence*
  • huur van een alarm/halsbel voor interne alarmering

* u regelt in principe zelf het verschonen van uw beddengoed.

voor actuele prijzen verwijzen wij u naar onze tarieven

 

Huisarts

Bij verhuizing naar een zorgappartement houdt u in principe uw eigen huisarts. Mocht deze niet uit de regio komen dan kunt u overstappen naar een huisarts van de huisartsenpraktijk in Grubbenvorst.

Activiteiten

Gezamenlijke activiteitenprogramma’s, waaraan u vrijwillig kunt deelnemen, zorgen voor de nodige ontspanning. We sluiten zoveel mogelijk aan bij uw wensen en verlangens.

Dat neemt niet weg dat er woonafspraken worden gemaakt die bijdragen aan een intieme en prettige sfeer.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.