LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Indicatie

Kunt u niet meer voldoende voor uzelf of voor uw naaste zorgen? Heeft u of uw naaste hulp en zorg nodig? De WLZ (Wet Langdurige Zorg) maakt noodzakelijke ondersteuning mogelijk. Zorgcentrum La Providence biedt de gevraagde zorg aan.

Zorg bij La Providence

Zorgcentrum La Providence biedt zorg op maat. Dat betekent dat de zorg varieert van lichte zorg aan ouderen in bijvoorbeeld een zorgappartement tot intensieve zorg aan dementerende ouderen. Het kan permanente zorg betreffen, maar ook Dagverzorging, tijdelijke opname of revalidatie.

Bij elke zorgvariant past een specifieke woonvorm. Zorgappartementen zijn er bijvoorbeeld voor ouderen die begeleiding, verzorging en verpleging nodig hebben. Er is ook een verpleeghuis waar bewoners intensieve zorg krijgen. In de verpleeghuiszorg kan La Providence langdurig verblijf bieden aan dementerende ouderen. Alle zorg die La Providence aanbiedt, past binnen de zorgfuncties van de WLZ.

Op welke zorg heeft u recht?

Of u in aanmerking komt voor WLZ-zorg, voor welke zorg en voor welke hoeveelheid zorg, wordt bepaald door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Het CIZ is een onafhankelijke organisatie die uw behoefte aan zorg objectief vaststelt. Dat heet een indicatie stellen. Het CIZ verleent dus zelf geen zorg, maar stelt enkel vast welke zorg u nodig heeft. Aan het stellen van een indicatie zijn voor u geen kosten verbonden.

Aanvraagformulier

Indien u denkt zorg nodig te hebben kunt u een aanvraagformulier downloaden via www.ciz.nl. of u neemt contact op met ons Adviescentrum via telefoonnummer 077 - 355 56 66. Wij helpen u graag verder.

Deskundige ondersteuning

Heeft u een indicatie, dan kunt u zelf bepalen hoe u die zorg invult. Vindt u het moeilijk om een juiste zorgkeuze te maken, overleg dan met een deskundige medewerker van ons Adviescentrum en cliëntenservice. Wij leggen u alle mogelijkheden uit en geven u een goed advies. Uiteindelijk bepaalt u zelf welke zorgoplossing voor u of uw naaste het meest geschikt is.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.