Kwaliteit

Wanneer we kijken naar de definitie voor “kwaliteit” in de encyclopedie  zien we ruim 25 verschillende omschrijvingen. Bij La Providence is kwaliteit een vanzelfsprekend onderdeel in onze zorg en dienstverlening. Iedere medewerker moet zich bewust zijn dat alles wat men doet kwaliteit is. Er is sprake van kwaliteit als de zorg past bij de behoeften en noden van de klant en als het op de juiste wijze (verantwoord, doelmatig en cliëntgericht) wordt aangeboden.

Vanuit de overheid is de laatste tijd veel aandacht besteedt aan kwaliteit binnen de verpleeg –en verzorgingshuizen. Om deze te bevorderen is de wettelijke basis waaraan de verpleeghuiszorg in Nederland moet voldoen vastgelegd in het  zogenaamde kwaliteitskader.

La Providence geeft in onderstaand document aan waar zij staat ten opzichte van dit wettelijke kader en wat, per item, ons leerdoel is.

Klik op deze link voor het Kwaliteitsplan 2022 

Klik op deze link voor het Kwaliteitsplan 2021 

Klik op deze link voor het Kwaliteitsplan 2020

Klik op deze link voor het Kwaliteitsplan 2019

Klik op deze link voor het Kwaliteitsplan 2018

Klik op deze link voor het Kwaliteitsplan 2017

 

Klik op deze link voor het Kwaliteitsverslag 2021

Klik op deze link voor La Providence in beeld 2021

Klik op deze link voor het Kwaliteitsverslag 2020

Klik op deze link voor La Providence in beeld 2020

Klik op deze link voor La Providence in beeld 2019

Klik op deze link voor het Kwaliteitsverslag 2018

Klik op deze link voor het Kwaliteitsverslag 2017

 

Net als de overheid stellen wij de cliënt centraal. Hun mening is het allerbelangrijkste. Door verschillende soorten onderzoeken meten we de tevredenheid van onze klanten. Op basis van de uitkomsten kunnen we onze zorg en –dienstverlening verder verbeteren en leren van onze fouten.

 

Klanttevredenheidsonderzoek

Sinds 2017 maakt La Providence actief gebruik van Zorgkaartnederland.nl. Jaarlijks maken we gebruik van een belteam en/of interviewteam voor het ophalen van uitgebreidere waarderingen. Via deze link vindt u uitgebreidere gegevens van dit onderzoek terug. Hieronder ziet u een overzicht.

Totaalwaardering Zorgcentrum La Providence

 

Actueel stand 2016 - heden

 

">http://
 

 

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.