Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
donderdag 01 maart 2018

Aanpassing TAG sleutel op de Driesprong

Aan de contactpersonen van bewoners van de Driesprong

Grubbenvorst, 1 maart 2018

Beste Heer/Mevrouw,

Zoals u misschien uit ervaring weet, wordt ’s middags na de maaltijd, de deur van de huiskamer waar uw familielid verblijft, dicht gedaan.
Dit doen wij niet om bewoners op te sluiten, zij kunnen de deur vanuit binnen nl. gewoon openen, maar om ervoor te zorgen dat bewoners die wat onrustiger zijn en rond wandelen, hen tijdens dit rustmomentje niet storen.

Als u ’s middags op bezoek komt is het dus mogelijk dat u voor een gesloten huiskamerdeur staat. Om te voorkomen dat u op de afdeling op zoek moet naar een van de teamleden hebben wij een oplossing bedacht.
Wij hebben alle TAG sleutels van de bewoners van de Driesprong opnieuw geprogrammeerd zodat hiermee ook de huiskamer waarin zij verblijven kan worden geopend.
Het enige wat u, als gebruiker van deze TAG sleutel, moet doen is de sleutel opladen bij het oplaadpunt bij de hoofdingang. Vanaf dat moment kunt u de huiskamer waar uw familielid overdag verblijft openen.

Wij hopen dat wij u hiermee beter van dienst te zijn.

Hartelijke groet,

Carla van Zanten
Directeur-Bestuurder La Providence
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.