LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
maandag 17 december 2018

Geluksdag voor medewerkers van La Providence

Geluksdag voor medewerkers van La Providence

La Providence is ervan overtuigd dat blije en tevreden medewerkers een hele grote bijdrage leveren aan het leefplezier en de tevredenheid van haar cliënten.    
Het verband hiertussen is niet alleen wetenschappelijk bewezen maar blijkt ook uit de tevredenheidsonderzoeken die La Providence onder cliënten en medewerkers gehouden heeft.  Beiden laten hele mooie cijfers zien waarop iedereen terecht trots kan zijn. La Providence is dan ook terecht blij met haar medewerkers!  
In het zojuist gepresenteerde meerjarenbeleidsplan is opgenomen dat de organisatie het werkplezier en geluk van medewerkers verder wil bevorderen en graag de beste zorgwerkgever in de regio wil zijn.      
Als snel rees de vraag: “ Hoe doe je dat dan?” Wat doe je om 275 medewerkers nog blijer, gelukkiger en tevredener te maken?

La Providence realiseerde zich dat niet iedereen hetzelfde is; wat voor de ene een geluksmoment is hoeft dit voor de ander absoluut niet te zijn.

Om voor iedereen een passend geluksmoment te kunnen realiseren schenkt de zorgorganisatie uit Grubbenvorst al haar medewerkers volgend jaar een zogenaamde GELUKSDAG.    
Een geluksdag is een extra vakantiedag waarop de medewerker datgene kan gaan doen wat hem of haar gelukkig of blij maakt.         
Het is de bedoeling dat er een fotootje gemaakt wordt van het bewuste geluksmoment. Deze foto wordt later gedeeld met collega’s zodat iedereen elkaar wat beter leert kennen en kan meegenieten van elkaars geluksmomentjes.    
La Providence hoopt met dit cadeau bij te dragen aan het werkplezier en geluk van haar medewerkers en zo indirect  het leefplezier van haar cliënten positief te beïnvloeden.

 

Carla van Zanten – van der Linden
Directeur-bestuurder         
La Providence Grubbenvorst

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.