Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
maandag 19 december 2016

Gespecialiseerde Parkinsonzorg

La Providence levert gespecialiseerde parkinsonzorg in de buurt

De ziekte van Parkinson is een complexe ziekte, waarbij vaak problemen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Dit vraagt om een specialistische behandeling, door zorgverleners die nauw samenwerken met de patiënt, uitgebreide expertise in huis hebben en werken vanuit de specifieke behoefte en vraag van de patiënt. Elly Cox (logopedist), Maartje Caubo (fysiotherapeut) en Manon Bastiaansen (ergotherapeut) van La Providence zijn sinds juli 2016 aangesloten bij ParkinsonNet en bieden deze zorg aan mensen met de ziekte van Parkinson.

Het Parkinsonteam ziet gezamenlijk patiënten die woonachtig zijn in zorgcentrum La Providence en thuiswonende patiënten in de regio in hun eigen woonomgeving. Het team biedt advies, ondersteuning, begeleiding en behandeling aan Parkinsonpatiënten en hun mantelzorgers die problemen ervaren door lichamelijke (en/of geestelijke) achteruitgang.

Wij als Parkinsonteam La Providence gaan er samen met onze ParkinsonNetcollega’s in de regio Venlo-Venray voor om ook hier in onze regio de parkinsonzorg naar het hoogst mogelijke niveau te tillen.
 

Over ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Hierbij staat de patiënt centraal en werkt de zorgverlener samen met de patiënt en collega-zorgverleners. ParkinsonNet streeft naar een wereld waarin iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is.

Neem voor meer informatie over de therapeuten van La Providence aangesloten bij ParkinsonNet contact op via telefoonnummer 077-3555 5666  of behandelcentrum@laprovidence.nl.

 

 

      Maartje Caubo                Manon Bastiaansen              Elly Cox

     (Fysiotherapeut)                (Ergotherapeut)                  (Logopedist)

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.