LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
vrijdag 13 februari 2015

Grubbenvorst-online

Nog heel even geduld, dan zitten we met z’n allen gezellig op het Digitale Dorpsplein! Wij informeren u hierbij over de stand van zaken.

Het is een tijdje stil geweest rond het Digitale Dorpsplein. Toch is er achter de schermen hard gewerkt om dit initiatief van de grond te krijgen. De Initiatiefgroep kan dat werk niet allemaal alleen doen en gelukkig zijn er personen uit het dorp opgestaan die mee zijn gaan werken en die zitting hebben genomen in de 3 werkgroepen.

Initiatiefgroep

In oktober zijn er door de Initiatiefgroep (Stichting Kom er bij, KBO St Jan, La Providence) verschillende bijeenkomsten georganiseerd; een voor de inwoners van Grubbenvorst, een voor de verenigingen en een voor de ondernemers. De opkomst en het enthousiasme van de aanwezigen was voor de Initiatiefgroep aanleiding om met dit project door te gaan. Er waren ook kritische vragen en geluiden op deze bijeenkomsten. Kritische vragen en opmerkingen, die ons verder aan het denken hebben gezet en die een positieve bijdrage aan het project hebben geleverd.

Grubbenvorst-online

Het digitale dorpsplein Grubbenvorst zal vanaf nu onder de nieuwe naam Grubbenvorst-online worden uitgedragen.

De organisatie van het project Grubbenvorst-online ziet er nu als volgt uit:

  • De Stuurgroep

  • Werkgroep Redactie 

  • Werkgroep Communicatie en Marketing

  • Werkgroep Scholing

De werkgroepen zijn inmiddels met veel elan aan de slag gegaan met als eerste doel tot een concreet stappenplan te komen. We willen zo snel mogelijk Grubbenvorst-online in de lucht hebben en dan kunnen we u ook laten zien en meebeleven wat een digitaal dorpsplein is en kan betekenen voor een ieder. We waken er echter voor dat een dorpsplein de lucht ingaat waar niets opstaat en geen activiteiten zijn. Een leeg dorpsplein is niet fijn.

Daarom worden er op korte termijn contacten gelegd met burgers, verenigingen, zorgaanbieders en ondernemers om samen met initiatiefgroep en werkgroepen te bouwen aan een levendig digitaal dorpsplein.

Wij houden u op de hoogte

Wij – Initiatiefgroep en Werkgroepen – zijn al in de gelegenheid gesteld om op een dorpsplein van een ander dorp wat rond te snuffelen. Iedereen was en is enthousiast over het gemak en  de mogelijkheden van het systeem. We zijn ervan overtuigd dat ons Dorpsplein gaat voorzien in een behoefte. Voor veel mensen kan het een goed hulpmiddel en een uitkomst zijn. Contacten onderhouden, weten wat er in dorp speelt, waar een vereniging mee bezig is, zaken rond zorgverlening en zorgverkrijging, als ook op sociaal en commercieel gebied, zoals aanbiedingen en boodschappen.

Nieuwsgierig? Nog even geduld. Wij houden u vanaf nu regelmatig op de hoogte en hopen in een van de volgende berichten een streef datum te kunnen noemen wanneer Grubbenvorst-online de lucht in gaat.

 

 

 

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.