Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
maandag 27 november 2017

La Providence sluit Revalidatiehotel

Zorgcentrum La Providence in Grubbenvorst sluit met ingang van 1 januari 2018 het revalidatiehotel. Dit deel van het zorgcentrum wordt omgevormd tot een extra afdeling voor mensen met dementie en een afdeling voor mensen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen.

“Een belangrijke reden voor deze verandering is de extreme druk op de wachtlijsten voor (tijdelijke) opname in het verpleeg- of verzorgingshuis”, aldus het zorgcentrum. “Hierdoor ontstaan bij mensen thuis schrijnende situaties waardoor ook de druk op ziekenhuizen enorm toeneemt. Limburg is op dit moment de provincie waar het meeste mensen wachten op opname in het verpleeg- of verzorgingshuis.” In overleg met de cliëntenraad en het zorgkantoor heeft La Providence daarom besloten een extra afdeling te creëren. “Revalidanten die voor 1 januari 2018 in het revalidatiehotel gekomen zijn kunnen uiteraard hun revalidatieproces helemaal af maken, nieuwe revalidanten kunnen vanaf die datum terecht in de revalidatiehotels van De Zorggroep, onder andere in Venlo en Venray, en Proteion in Heythuysen.”

Mensen die graag binnen La Providence willen komen wonen, kunnen contact opnemen met het cliëntservicebureau. (Tel. 077-355 56 28) Zij kijken, samen met u, of u hiervoor in aanmerking komt.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.