LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
maandag 23 maart 2015

Nieuw horecaconcept van start bij La Providence

Onder grote belangstelling van bewoners, cliënten en medewerkers is op vrijdag 20 maart bij La Providence een nieuw horecaconcept van start gegaan. Teamleider Horeca Joke van Kemenade en bestuurder Hans Jonker knipten voor deze gelegenheid samen een lint door.

Wie nu via de hoofdingang bij La Providence binnenloopt stapt meteen in een sfeervolle brasserie waar gastvrouwen klaar staan om bezoekers te ontvangen. De afgelopen maanden is hier hard gewerkt en zijn er twee nieuwe restaurants gerealiseerd: Bon Appetit en de Brasserie. U kunt hier terecht voor een kopje koffie of thee en Limburgse vlaai, frisdrank, een kop soep en diverse verse broodjes, maar ook voor een diner, souper of ontbijt. De  gastvrouwen van La Providence zijn er om gasten te voorzien van iets te eten of te drinken maar ook om  bezoekers te woord te staan en hen desgewenst de weg te wijzen in het Zorgcentrum.

Gastvrijheid hoog in het vaandel

De restaurants zijn bedoeld voor de bewoners én gasten van het Zorgcentrum, maar ook andere bezoekers zijn van harte welkom! Wilt u als familie samen eten, of vindt u het gezellig om samen met anderen te eten i.p.v. alleen thuis, of kookt u liever niet zelf en schuift u gezellig aan voor een voedzame maaltijd of gewoon omdat het wel gemakkelijk is? Wat de reden ook is, de restaurants van La Providence serveren elke dag een smakelijke en met aandacht bereide warme maaltijd, ontbijt of souper, soep en verse broodjes. De restaurants zijn dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur.

Open Dag op 21 maart

Op zaterdag 21 maart opende La Providence haar deuren tijdens de Landelijke Open Dag van de Zorg. Gedurende de hele middag bezochten belangstellenden de nieuwe restaurants en genoten van een hapje en een drankje.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.