LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
vrijdag 13 februari 2015

Nieuw in het Behandelcentrum: Oefengroep Fysiotherapie

Vanaf 13 maart zal er in de oefenzaal van het Behandelcentrum een oefengroep starten voor interne bewoners en externe clienten. Deze oefengroep is bedoeld voor mensen die graag onder begeleiding van een fysiotherapeut willen bewegen, maar geen indicatie voor fysiotherapie hebben.

Intake-gesprek

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze oefengroep dan kunt vrijblijvend een intake- gesprek aanvragen. In dit gesprek kunnen ook mogelijke doelen besproken worden. De kosten van deze oefengroep zijn 65,00 euro. Als deelnemer  krijgt u een strippenkaart om 10 keer deel te nemen aan de oefengroep. Voorwaarden voor deelname aan de oefengroep is, dat u zelfstandig naar de oefenzaal in het Behandelcentrum van La Providence kan komen.

De oefengroep zal plaatsvinden op de vrijdagen van 15.00-16.00, vanaf 13 maart.

Interesse

Heeft u interesse of kent u mensen die hier belangstelling voor hebben? Dan kunt u zich melden bij de balie van het Behandelcentrum van La Providence Ursulineweide 3 Grubbenvorst of u belt met  077-355 56 66 voor verdere informatie!

 

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.