LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
woensdag 20 mei 2020

Nieuwsflits 11; Update rondom Coronavirus

Beste Bewoners (en Familie),

Zoals gisteren in de nieuwsflits al gezegd waren we in afwachting van de bekendmaking van de overheid dat we weer bezoek mogen ontvangen. Goed nieuws, want gisteravond is bekend gemaakt dat we vanaf maandag 25 mei a.s. weer bezoekers mogen ontvangen, onder strikte voorwaarden. Elke bewoner mag vanaf dan 1 vaste bezoeker ontvangen.

De uitgebreide voorwaarden die de overheid / RIVM stelt aan het ontvangen van bezoek hebben we verwerkt in een bezoekersregeling. Lees de bezoekersregeling, die aan deze nieuwflits is toegevoegd goed door, zodat we het bezoek samen op een zo’n veilige manier kunnen organiseren.

Om vanaf 25 mei weer bezoek toe te kunnen staan binnen La Providence vragen we u goed te overleggen met uw familie of bezoek wenselijk is en wie de vaste bezoeker wordt.

Geef voor vrijdag 22 mei 12.00 uur per mail aan bestuurssecretariaat@laprovidence.nl door de naam (voorletters en achternaam) van de bewoner, appartement-/kamernummer en de naam (voorletters en achternaam) van de vaste bezoeker. Bewoners mogen dit ook zelf doorgeven bij de receptie.

Tenslotte willen wij u bedanken voor uw geduld, begrip en medewerking. Wij kijken samen met u uit naar het moment waarop u elkaar weer op een normale manier kunt ontmoeten.

Hartelijke groeten,

 

Carla van Zanten
Directeur Bestuurder La Providence

Bijlage: klik op deze link voor de bezoekersregeling in corona tijd m.i.v. 25 mei 2020

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.