LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
donderdag 10 december 2020

Nieuwsflits 22 Corona

Beste bewoner en familie,

Geen versoepeling van maatregelen

Premier Rutte en minister De Jonge kondigden dinsdag aan niet te versoepelen met Kerst. Reden is dat de besmettingscijfers weer toenemen. Ze zeiden ook dat er op dit moment geen extra maatregelen komen. Wanneer de cijfers blijven stijgen, komt er een nieuwe Persconferentie.

Bij La Providence zijn we blij dat er op dit moment geen coronabesmetting meer onder de bewoners is. Samen met u, willen we dit zo houden. U helpt ons het best door u aan alle maatregelen van hygiëne en afstand te houden en de bezoekregeling met registratie vol te houden.

Ook La Providence kan  de maatregelen niet versoepelen omdat het aantal besmettingen in de regio fors stijgt en de druk op het zorgpersoneel onverminderd hoog is. Dat betekent dat er nog steeds twee bezoekers op één moment per dag welkom zijn op de kamer / het appartement van de bewoner.

Wanneer er iets verandert in de maatregelen, melden we dit via een nieuwsflits.

Feestdagen

De kerstbomen staan te pronken en het menu voor het kerstdiner is uitgezocht. We doen wat we kunnen om onze bewoners fijne kerstdagen te laten beleven.

Ik wens u ook een goede voorbereiding van de feestdagen. En vooral: blijf gezond!

Hartelijke groet,

Ingrid Backus
Directeur-bestuurder La Providence

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.