LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
donderdag 11 maart 2021

Nieuwsflits 28 Corona

Beste bewoner en familie,

Waakzaam blijven

Bij La Providence zijn op dit moment geen coronabesmettingen onder bewoners. We blijven waakzaam en houden ons aan alle richtlijnen. Samen houden we corona uit onze locatie.

Bezoekersregeling

De boodschap van de Persconferentie van 8 maart was dat er nog geen ruimte is voor grote versoepelingen omdat de situatie in Nederland nog steeds ernstig is. Wel zijn er een aantal nuanceringen aangekondigd.

De belangrijkste hiervan is dat de bezoekersregeling voor verpleeghuizen / woonzorglocaties per 16 maart wordt verruimd:

Bewoners die 2x gevaccineerd zijn mogen vanaf 16 maart twee bezoekers per dag ontvangen.

Bij La Providence betreft dit de afdelingen De Driesprong, De Rozengang en de Passage.

Verdere versoepeling?

We krijgen vragen over wanneer er verdere versoepeling gaan komen. Veelgestelde vragen zijn ‘’wanneer mag de bewoner weer op familiebezoek buiten La Providence’’ en ‘’wanneer wordt het terras heropend voor bezoekers’’.

In de volgende nieuwsflits hoop ik u hierover te kunnen informeren.

Naar verwachting krijgen de bewoners van de Zorgappartementen, de Morgenster en enkele andere personen op 30 maart hun 2e vaccinatie.

Op verzoek van bewoners en de cliëntenraad, gaan we feestelijk aandacht besteden aan het feit dat straks iedereen 2x gevaccineerd is en La Providence daarmee weer meer kan en mag. Wanneer de vaccins volgens plan worden geleverd én de situatie het toelaat, organiseren we een Lentefestijn voor bewoners op 14 april.

Stemmen

Er is dit jaar geen stemlokaal in La Providence vanwege de coronamaatregelen. Bewoners kunnen op een aantal manieren hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezing.

In de brief die iedereen uiterlijk 11 maart heeft ontvangen van de Rijksoverheid, staat uitleg. Er is ook een landelijke telefonische informatielijn 0800-1351.

Heeft een bewoner de wens om ondersteuning van La Providence te krijgen bij het stemmen per brief, neem dan vóór vrijdag 12 maart 15:00 uur contact op met Anette Jeuken, Teamcoordinator, tel 077-355 56 63.

Hartelijke groet,

Ingrid Backus
Directeur-bestuurder La Providence

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.