LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
donderdag 27 mei 2021

Nieuwsflits 32 Corona

Beste bewoner en familie,

Dankzij het afnemende aantal besmettingen in de regio en de stabiele situatie bij La Providence, kunnen we weer twee versoepelingen in de coronamaatregelen doorvoeren:

Mantelzorgers mogen weer verzorgende activiteiten bij hun naaste uitvoeren zoals haar-, gezichts- of nagelverzorging. De mantelzorger draagt een mondkapje en zorgt voor goede handhygiëne.

Het terras is vanaf 28-05-2021 weer geopend voor bezoekers van onze cliënten.

Openingstijden:

10.00- 11.30 uur

14.00- 16.30 uur

Afspraken:

Maximaal twee bezoekers met de cliënt aan één tafeltje. Wanneer er geen tafels vrij zijn of het slecht weer is, dan ontvangt de cliënt het bezoek op het eigen appartement.

De aanmelding en registratie bij binnenkomst beschouwen we als reservering. Bij coronagerelateerde gezondheidsklachten komt u vanzelfsprekend niet naar La Providence. Bij twijfel ook niet!

Consumpties zijn verkrijgbaar bij de counter, door één persoon op te halen, waarbij coronamaatregelen worden nageleefd: 1,5 afstand, mondkapje en handhygiëne.

Tijdens het zitten/eten op terras kan mondkapje af. Tijdens het lopen, zowel op terras als binnen, moet mondkapje op.

Bij een welzijnsactiviteiten voor bewoners op het terras, kan er door bezoekers geen gebruik gemaakt worden van het terras vanwege het maximale toegestane aantal personen op een terras.

Het terras is nog niet open voor andere externen dan de bezoekers van onze bewoners.

Medewerkers van La Providence kunnen voor hun pauze weer gebruik maken van het terras. Hier worden de landelijke coronamaatregelen nageleefd, dus max 2 personen uit verschillende huishoudens per tafel. Ook de medewerker draagt een mondkapje tijdens het lopen en hanteert handhygiëne.

We krijgen eindelijk zomerweer. Laten we er samen op een verantwoorde manier van genieten.

Hartelijke groet,

Ingrid Backus
Directeur-bestuurder La Providence

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.