LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
donderdag 25 november 2021

Nieuwsflits 37Corona

Beste bewoner, familie en bezoekers,

Besmettingen

De nieuwe coronagolf zorgt voor angst en onrust. Steeds meer mensen in onze omgeving zijn besmet. Ook binnen La Providence zijn een aantal besmettingen. Zowel bij bewoners als bij medewerkers. Wij wensen hen veel sterkte.

1,5 meter en mondneusmasker verplicht

Het is voor familie en bezoekers verplicht om binnen La Providence 1,5m afstand te houden én een mondneusmasker te dragen. Dat geldt óók op het appartement van de bewoner. Op dit moment kunnen maximaal 2 bezoekers per dag komen.

De hoge besmettingsgraad in Noord-Limburg maakt dit noodzakelijk. Zo helpt u ons om corona buiten de deur te houden.

Daarnaast geldt al sinds het begin van corona: blijf thuis bij gezondheidsklachten, laat u testen bij klachten, pas handhygiëne toe.

Nieuwe maatregelen

De aangepaste regels van het RIVM rond quarantaine en isolatie zorgen voor verwarring. Waarom gaat het nu anders dan in de eerdere coronagolven? Het antwoord op deze vraag is: dat komt omdat de deskundigen steeds meer leren over het virus.

Bij (een vermoeden van een) besmetting wordt u door de zorgmedewerker geïnformeerd en worden afspraken met u gemaakt.

Morgen komt er weer een persconferentie. We verwachten dat er aanvullende maatregelen komen. Maandag zal er daarom een uitgebreide nieuwsflits komen. Daarin zetten we alle nieuwe afspraken op een rij. Vandaag beperkt de nieuwsflits zich tot de onderwerpen die we nu al weten.

Boostervaccinatie

Wij treffen op dit moment alle voorbereidingen om aan alle bewoners die dat wensen, volgende week een boostervaccinatie te geven. Onze eigen verpleegkundigen zorgen voor de vaccinatie. Bewoners die al een uitnodiging van de GGD hebben ontvangen voor de booster, mogen zelf kiezen of ze naar de GGD willen gaan óf bij La Providence gevaccineerd willen worden.

Maandag kunnen we u nader informeren over de datum van vaccinatie binnen La Providence.

Hartelijke groet,

Ingrid Backus, Directeur-bestuurder La Providence

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.