LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
donderdag 26 maart 2020

Nieuwsflits 8; update rondom Coronavirus

Beste Bewoners (en Familie),

Ons bereikte gisteravond het trieste bericht dat twee bewoners van de Rozengang zijn besmet met het Coronavirus. Vanaf het moment dat de arts dacht dat er iets aan de hand was, verzorgen wij hen in strikte isolatie met alle nodige beschermende middelen en maatregelen. Gelukkig maken zij het tot op heden naar omstandigheden goed. Er is geen contact geweest met de andere bewoners van de afdeling, ook hen houden wij goed in de gaten.
De familie van de besmette bewoners is gisteravond op de hoogte gebracht. Ook de familieleden van andere bewoners van de betreffende afdeling hebben wij persoonlijk geïnformeerd.

Waar worden deze bewoners met Corona besmetting nu verzorgd?

Om deze bewoners zo goed mogelijk te verzorgen hebben wij in de dagverzorging een speciale isolatie-afdeling ingericht. Een speciaal team is 24 uur per dag beschikbaar voor de verzorging. Zo houden we de kans op verspreiding zo klein mogelijk en zijn de bewoners niet alleen.

Wat betekent het voor u als bewoner?

Wij blijven ook uw gezondheid goed in de gaten houden en rapporteren hierover in het elektronisch cliëntendossier. Zo is uw familie via Caren Zorgt steeds op de hoogte. Verder blijven de bestaande voorzorgmaatregelen van kracht. Er zijn nu geen aanvullende maatregelen nodig.

Wat betekent het voor u als familie?

We begrijpen dat er mogelijk zorgen of vragen zijn naar aanleiding van deze brief. Om de zorgteams niet te overbelasten verzoeken wij u vriendelijk, bel alleen als het nodig is. Alle informatie over de maatregelen die we treffen rondom de Corona crisis vindt u in onze nieuwsflits Nummer 6 & 7. Deze staat onder het kopje Nieuws op onze website.

Elkaar toch even zien en spreken?

Er is ook goed nieuws te melden. Om in deze bijzondere tijd toch contact te hebben met uw familie  beschikken we inmiddels over een Spreek en Luisterplek. Klik op deze link om hier alles over te lezen.

We hopen dat iedereen verder gezond blijft, daar zetten we ons 100% voor in. Helpt u ons? Houd u aan de veiligheidsmaatregelen: handen wassen, afstand houden en neem bij verkoudheidsverschijnselen direct contact op met de zorg.

Samen maken we ons sterk voor uw en onze gezondheid.

Carla van Zanten
Directeur Bestuurder La Providence

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.