LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
donderdag 07 mei 2020

Perenlaanloop 2020 van 11 t/m 15 mei door bewoners

De afgelopen weken hebben wij een bijzonder beweegprogramma opgesteld om onze bewoners in beweging te brengen. In de week van 11 tot en met 15 mei 2020 zullen we een hele nieuwe beweegactiviteit aanbieden: de perenlaanloop 2020!

Wat is de bedoeling?

We vragen alle lopende bewoners (eventueel met hulpmiddel) om een rondje door de Perenlaantjes te lopen of een gedeelte van het parcours af te leggen. Indien nodig krijgen ze natuurlijk professionele begeleiding van onze therapeuten.

Hoe gaan we het doen?

Stap 1: aanmelding

De bewoners van La Providence hebben zich kunnen aanmelden vóór woensdag 6 mei a.s. door het antwoordstrookje in te vullen en dit vóór 6 mei 2020 in postvak 25 van Team Welzijn te stoppen.

Stap 2: parcours afleggen

De deelnemende bewoners krijgen van ons dag en tijdstip toegewezen waarop zij, alleen, in hun eigen tempo op het parcours zullen lopen. Ze bepalen zelf hoe ver ze lopen: ook als ze maar 10 meter op het parcours kunnen lopen, nodigen we hen uit om mee te doen. Er is altijd een therapeut bij hen in de buurt. Indien nodig, zullen de therapeuten helpen. Als de afstand van hun kamer naar het parcours te lang is om zelf te lopen, dan komen we ze ophalen met een rolstoel.

Stap 3: haal geld op voor het zorgpersoneel!

De perenlaanloop 2020 vindt plaats rondom de Dag van de Verpleging 2020 (12 mei 2020). Op deze dag wordt het zorgpersoneel in het zonnetje gezet!

Veel bewoners willen wat terugdoen voor ons zorgpersoneel. We hebben daarom deze ludieke sponsorloop bedacht waarbij de bewoners in beweging komen en zij zich kunnen laten sponsoren voor een goed doel.

De opbrengst van deze Perenlaanloop 2020 zal namelijk worden besteed aan een geschenk voor het personeel van La Providence dat momenteel alles op alles zet om de bewoners door deze moeilijke tijd heen te helpen. Het geschenk zal bepaald worden door een afvaardiging van de cliëntenraad, de OR en personeelsvereniging.

Onder andere alle families van bewoners van La Providence, de cliëntenraad en de Raad van Toezicht worden uitgenodigd om deze Perenlaanloop te sponseren. Graag nodigen wij u ook uit om onze bewoners te sponseren! U kunt een bijdrage over maken naar NL67RABO0314273417 t.n.v. La Providence team welzijn o.v.v. Perenlaanloop 2020.

 

Wat levert het onze bewoners op?

Dankzij de perenlaanloop kunnen zij meedoen aan een leuke buitenactiviteit. Bij de finish krijgen ze een klein cadeautje als dank voor hun deelname. De familie ontvangt een foto van de finish.

Vragen? Stel ze gerust aan onze fysiotherapeuten Hans, Ramon, Lia, Olha en Sandra via fysiotherapie@laprovidence.nl

Met vriendelijke groet,

Therapeutenteam La Providence

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.