LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
maandag 16 maart 2015

Therapie met hooikoortstape in Behandelcentrum La Providence

Wie last heeft van hooikoorts kijkt ondanks het mooie weer, minder uit naar de voorjaarsmaanden. In het Behandelcentrum van La Providence starten wij dit seizoen met een nieuwe therapie. Deze methode met zogeheten ‘hooikoortstape’ heeft geen bijwerkingen en is bij veel mensen succesvol gebleken. Een uitkomst voor kinderen en volwassenen die liever geen medicatie tegen hooikoorts willen of kunnen gebruiken. Zonder hooikoortsproblemen voortaan genieten van de lente!

Hoe werkt het?

U kunt  in het Behandelcentrum van La Providence terecht voor een afspraak. Wilt u ons wel van te voren bellen (077) 355 56 66? U kunt ook  een mail sturen naar  behandelcentrum@laprovidence.nl. U dient eventuele medicatie 24 uur voor uw eerste consult te hebben gestaakt. Tijdens de eerste afspraak geven wij u een korte uitleg en plakken wij de hooikoortstape op uw rug. Na 2 tot 4 dagen nemen wij telefonisch contact met u op om te informeren of de hooikoortstape bij u werkt. Indien dit het geval is maken we een tweede afspraak. Tijdens deze afspraak leggen wij u of uw mantelzorger uit hoe u zelf verder kunt gaan met deze therapie. Omdat de tape op uw rug wordt geplakt zal altijd iemand anders dit bij u moeten doen.  Het kan zijn dat we u nog extra tape adviseren voor ’s nachts. Mocht de behandeling niet bij u aanslaan, dan wordt er geen tweede afspraak meer gemaakt.

Wat zijn de kosten?

U betaalt per consult €17,50. Indien de therapie aanslaat komt u voor een tweede consult terug.  Daarnaast betaalt u, alleen als de behandeling aanslaat,  € 15,00  voor een rolletje hooikoortstape. U krijgt een rekening thuisgestuurd.

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.