Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
dinsdag 09 oktober 2018

TV, telefoon en internet aansluiting; bijeenkomst KPN 24 en 25 oktober

Beste bewoners en familie,

In de nieuwsbrief van juli is al aangekondigd dat er een en ander gaat veranderen met betrekking tot uw TV, telefoon en internet aansluiting.
Inmiddels zijn de voorbereidingen in een vergevorderd stadium en kunt u binnenkort genieten van een beter zenderaanbod, inclusief bellen en internet.

In samenspraak met de cliëntenraad heeft La Providence ervoor gekozen om voor de TV over te
gaan op een abonnement wat u als bewoner zelf af gaat sluiten bij de provider naar wens. Betaling van dit abonnement loopt dan, net als bij mensen die buiten La Providence wonen, via de provider waar u het abonnement af gaat sluiten. U hebt de keuze uit verschillende providers zoals KPN, XS4all, Telfort, Tele2 en andere. De enige provider die via het nieuwe netwerk niet gekozen kan worden is Ziggo.
Het huidige netwerk van Ziggo zal per 1 februari worden stopgezet. Na die datum is televisie kijken via Ziggo niet meer mogelijk. Het is dus belangrijk dat als u televisie wil blijven kijken, u voor deze datum een abonnement bij een andere provider hebt gekozen.

Mooier televisiebeeld en meer zenders
De nieuwe aansluiting heeft straks zeker voordelen. Afhankelijk van de provider en het pakket dat u
kiest, ontvangt u meer televisiezenders en een mooier, scherper beeld. Maakt u gebruik van internet,
dan zal dit ook een stuk sneller worden.

Om de overgang voor u te vereenvoudigen hebben wij KPN uitgenodigd om u te komen uitleggen welke diensten zij op gebied van televisie, telefoon en internet binnen La Providence aan kunnen bieden. Zij zullen hierbij ook een mooi passend gereduceerd aanbod doen.

U zult hiervoor een uitnodiging van KPN voor ontvangen.

Voor onze bewoners van de Passage is bovenstaande niet van toepassing. Zij zullen straks ook kunnen genieten van televisie met beter beeld en meer keuze uit zenders, maar zij kunnen zelf geen abonnement afsluiten bij een provider naar keuze. Deze bewoners zullen hierover op een later moment worden ingelicht.

Met vriendelijke groet,

Gaston Dörenberg

- klik op deze link voor het schrijven van KPN

- klik op deze link voor de folder van KPN

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.