Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen
maandag 27 november 2017

Winkelvoorziening in La Providence

In oktober hebben wij u geïnformeerd over de veranderingen per 1 december ten aanzien van het winkeltje. In deze nieuwsbrief hebben wij, naast de tarieflijst, nog aanvullende informatie voor u.

De openingstijden van de winkel zijn vanaf december op:
Dinsdag – Donderdag – Zaterdag van 13.00 uur tot 14.30
LET OP: door deze overgang is het winkeltje op vrijdag 1 december gesloten. Op woensdag 29 november kunt u daarom voor een extra dag boodschappen meenemen.

In het winkeltje wordt u geholpen door onze vrijwilligers. De eerste weken zullen zij ondersteund worden door de gastvrouwen. Uiteraard is het voor iedereen even wennen om met de kassa om te gaan, daardoor kunnen de wachttijden in het begin wat langer zijn. Bij voorbaat onze excuses hiervoor.

Het assortiment blijft in eerste instantie nagenoeg gelijk. Als in maart het echte winkeltje open gaat kunnen we op verzoek (niet bederfelijke) producten toevoegen. Als u voor dan wensen heeft kunt u ze noteren en het briefje in een van de witte brievenbussen deponeren.
- Pruimenmoes is verkrijgbaar in het winkeltje
- Vanaf december zullen we het assortiment fruit wel verruimen
- Brood is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen; heel, half en per 4 sneetjes

Bij deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de prijslijst die u ook als boodschappenbriefje kunt gebruiken. In het winkeltje kunt u steeds nieuwe boodschappenbriefjes /prijslijsten verkrijgen.
Wij wijzen u er nogmaals op dat u de boodschappen direct met PIN af dient te rekenen. Hierdoor is het neerzetten van winkelmandjes die later opgehaald worden niet meer mogelijk.

Zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld stond zal het brood/fruitgeld voor de maand december begin van de maand op uw rekening worden gestort. (m.u.v. bewoners die betalen via tag-sleutel). Uiteraard mag u uw boodschappen ook in de reguliere supermarkt halen.

Wij hopen dat alles weer wat duidelijker is, anders vernemen we het graag van u.

 

Klik op de link om de prijslijst te bekijken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.