Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Revalidatie

Heeft u behoefte aan professionele revalidatiezorg? U bent welkom in ons Revalidatiehotel én in ons eerstelijns Behandelcentrum. Door de veranderingen in de zorg en door een toenemende vraag hebben wij geconstateerd dat er een behoefte is ontstaan aan een wijkgericht aanbod van zorg.Wij willen onze expertise delen met de mensen uit de wijk, het dorp en de omliggende dorpen. Wij hebben een ruime ervaring in revalidatie en multidisciplinair werken. Dat doen wij al jarenlang voor onze bewoners en gasten van ons Revalidatie Hotel, en deze diensten bieden wij nu ook in ons Behandelcentrum.

Behandelcentrum

 

Revalidatiehotel

 
In ons eerstelijns Behandelcentrum kunt u terecht voor o.m. fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Maar ook voor de prikdienst van het VieCuri Medisch Centrum en voor de uitleen van (medische) hulpmiddelen. Wij hebben bovendien niet alleen meerdere disciplines onder één dak maar wij werken ook multidisciplinair. Het Revalidatiehotel is een onderdeel van La Providence. Het Revalidatiehotel heeft 26 gastenkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Iedere gastenkamer heeft een eigen badkamer met toilet. M.u.v. 2 éénpersoonskamers op de 2e verdieping; deze delen 1 grote badkamer met ligbad, douche en toilet.
   
Meer informatie Meer informatie
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.