Revalidatiehotel

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Het Revalidatiehotel

Het Revalidatiehotel is een onderdeel van La Providence. Het Revalidatiehotel heeft 26 gastenkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Iedere gastenkamer heeft een eigen badkamer met toilet. Met uitzondernig van twee éénpersoonskamers op de tweede verdieping; deze kamers delen 1 grote badkamer met ligbad, douche en toilet. Verder is er op elke kamer een televisie en tegen betaling heeft u beschikking over telefoon en draadloos internet.

Op de eerste verdieping bevindt zich het restaurant waar alle maaltijden in buffetvorm worden aangeboden. Uw bezoek is van harte welkom, er zijn geen bezoektijden. Wij vragen wel voorrang voor de directe zorg, therapie en maaltijden.

Daarnaast streven we naar het behoud van de eigen regie van de revalidant en vragen betrokkenheid, ondersteuning en meedenken van de mantelzorgers.

  

 
Waarom naar het Revalidatiehotel?

U bent herstellende van een operatie of ziekte. De verwachting en het doel is dat uw herstel zodanig zal zijn dat u na revalidatie in ons Revalidatiehotel weer in uw eigen vertrouwde omgeving kunt functioneren. Om dit op een veilige en verantwoorde manier mogelijk te maken vraagt dit echter van u de komende periode de nodige inspanningen.

Onder begeleiding van verschillende, daarvoor specifiek opgeleide zorgverleners, bereidt u zich voor op de terugkeer naar uw eigen omgeving. Uw naasten zullen ook uitdrukkelijk bij dit proces actief betrokken worden.

Voortzetten van behandeling/begeleiding  thuis door de therapeuten van La Providence behoort tot de mogelijkheden.

Hiermee streven we enerzijds naar tegemoetkoming aan de landelijke tendens en wetgeving om de revalidatieduur binnen ons Revalidatiehotel te beperken en anderzijds naar continuïteit in de zorgverlening
aan u.

Folder Revalidatiehotel

Klik op deze link om de Folder Revalidatiehotel te bekijken

Waardering

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.