LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Thuis

Wat is er fijner dan het vertrouwde leven thuis? Vrijwel niets. Het doel van La Providence is om u thuis, met zorg, te laten genieten van het leven.

Thuiszorg

 

Dagverzorging

 

Hulp bij het huishouden

  
U woont zelfstandig in Grubbenvorst en u heeft behoefte aan Zorg Thuis? Voor verzorging en/of verpleging kunt u bij onze thuiszorg terecht. La Providence Thuis is altijd bij u in de buurt. We werken niet op de traditionele manier, maar vanuit de visie van het wijkgericht werken. Uw manier van leven is voor onze medewerkers het uitgangspunt. Dagverzorging is een zorgdienst van La Providence Thuis. De Dagverzorging is een oplossing voor u indien u door omstandigheden niet goed meer voor uzelf kunt zorgen. Of u heeft behoefte aan ondersteuning bij tijdsbesteding en een dagritme of u staat op de wachtlijst voor het Zorgcentrum. 

Woont u in Grubbenvorst, Lottum, Broekhuizen of Broekhuizenvorst? En heeft u hulp nodig bij het huishoudelijk werk thuis, dan kunt u bij het WMO loket van de gemeente Horst aan de Maas kiezen voor Hulp bij het huishouden door La Providence Thuis.

La Providence Thuis is altijd bij u in de buurt!

     
Meer informatie Meer informatie Meer informatie

 

Waardering

 

 

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.