Tijdelijke verzorging & verpleging

Afdeling De Passage is een onderdeel van La Providence. De afdeling heeft 12 gastenkamers en is gelegen op de 2e etage. Iedere gastenkamer heeft een eigen badkamer met toilet. Verder is er (tegen betaling) een televisie. 

Op de begane grond bevindt zich het restaurant waar de warme maaltijd wordt aangeboden. De broodmaaltijden worden op de eigen kamer geserveerd. Bezoek is de hele dag / avond van harte welkom. Wij vragen wel voorrang voor de direct zorg, maaltijden en behandeling.

Daarnaast streven wij naar het behoud van de eigen regie van onze tijdelijke gasten en vragen we betrokkenheid, ondersteuning en meedenken van de mantelzorgers.

Waarom een tijdelijk opname?

Soms kunt u tijdelijk niet thuis wonen doordat u herstellende bent of omdat degene die normaal voor u zorgt dit tijdelijk niet kan door ziekte of vakantie. Het kan ook zijn dat u bij ons verblijft in afwachting van een plaatsje in een verpleeghuis van uw voorkeur. Voor mensen met een ZZP indicatie (ZZP 6 – 8 – 9B) bieden wij deze mogelijkheid.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.