LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Veel gestelde vragen: Advies

Wat is een zorgzwaartepakket / zorgprofiel?

Om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een appartement in La Providence dient het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een indicatiebesluit te hebben genomen. Het CIZ koppelt dan een bepaald zorgzwaartepakket/zorgprofiel aan u. Hoe meer zorg u nodig heeft, hoe groter het zorgzwaartepakket/zorgprofiel dat wordt afgegeven. Met een zorgzwaartepakket/zorgprofiel van 4VV of hoger, kunt u in ons Zorgcentrum komen wonen.

Moet ik mijn verblijf in het Zorgcentrum  zelf betalen?

In Nederland kunt u voor rekening van de WLz (Wet Langdurige Zorg) in een verzorgingshuis verblijven om daar zorg te ontvangen. Niemand hoeft het wonen in, en de verzorging van een verzorgingshuis helemaal zelf te betalen. U betaalt wel een eigen bijdrage. De eigen bijdrage is van verschillende factoren afhankelijk; inkomen, vermogen en persoonlijke leefomstandigheden).

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor een plaatsing bij La Providence?

Om in aanmerking te komen voor een appartement in het Zorgcentrum van La Providence dient er bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een aanvraag voor een zorgzwaartepakket/zorgprofiel ingediend te worden. Het CIZ bekijkt dan of u hiervoor in aanmerking komt. 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.