Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Veelgestelde vragen Revalidatie:

Ik woon in Grubbenvorst, waarvoor kan ik terecht in het eerstelijns Behandelcentrum?

In ons eerstelijns Behandelcentrum kunt u terecht voor o.m. fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Maar ook voor de prikdienst van het VieCuri Medisch Centrum. Wij hebben bovendien niet alleen meerdere disciplines onder één dak maar wij werken ook multidisciplinair. Dat wil zeggen dat de verschillende therapeuten, waar nodig, onderling overleg hebben met elkaar om u zo goed mogelijk te helpen. Het Behandelcentrum is er niet alleen voor de cliënten van het Revalidatiehotel van La Providence maar juist ook voor inwoners uit Grubbenvorst en omgeving.

Wanneer kom ik in aanmerking voor verblijf in het Revalidatiehotel?

U bent herstellende van een operatie of ziekte. De verwachting en het doel  is dat uw herstel zodanig zal zijn dat u na  revalidatie in ons Revalidatie Hotel weer in uw eigen vertrouwde omgeving kunt functioneren. Om dit op een veilige en verantwoorde manier mogelijk te maken vraagt dit echter van u de komende periode de nodige inspanningen. Onder begeleiding van verschillende, daarvoor specifiek opgeleide zorgverleners, bereidt u zich voor op de terugkeer naar uw eigen omgeving. Uw naasten zullen ook uitdrukkelijk bij dit proces actief betrokken worden. Voortzetten van behandeling/ begeleiding  thuis door de therapeuten van La Providence behoort tot de mogelijkheden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.