LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Veelgestelde vragen Werken en Vrijwilligers:

Biedt La Providence stageplaatsen aan?

Leerlingen en stagiaires bieden wij graag een stageplaats voor het opdoen van praktijkervaring. Een stage is immers een belangrijke fase in je opleiding en een eerste kennismaking met de beroepspraktijk. La Providence staat geregistreerd bij het landelijk beroepsorgaan SBB als een erkend leerbedrijf.

Welke arbeidsvoorwaarden hanteert La Providence?

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij betrokken zijn en hun vaardigheden en talenten optimaal inzetten voor de organisatie. Maar daar stellen wij natuurlijk ook iets tegenover!
La Providence wil investeren in medewerkers. Goed werkgeverschap betekent ook dat er goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden zijn. Onze arbeidsvoorwaarden, die vastgelegd zijn in de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, zijn zonder meer aantrekkelijk te noemen!

Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk, wat kunnen La Providence en ik voor elkaar betekenen?

La Providence biedt vrijwilligers een prettige en professionele werkomgeving. Met de mogelijkheid om talenten te ontwikkelen, ervaring op te doen en zinvol werk te verrichten. De samenwerking wordt beklonken in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Daarin worden wederzijdse afspraken vastgelegd.

La Providence heeft een eigen vrijwilligersbeleid, waarin je terug kunt vinden wat de rechten en plichten van een ieder zijn. Vrijwilligers worden gezien als medewerkers en je bent, als je dit wilt, lid van de personeelsvereniging. Tevens ontvang je het personeelsblad. Ook zijn vrijwilligers verzekerd tijdens hun werkzaamheden en ontvangen zij een reiskostenvergoeding.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.