Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Veelgestelde vragen Wonen:

Als ik bij La Providence kom wonen, krijg ik dan verzorging en verpleging?

U woont bij La Providence in uw eigen appartement en wij bieden u verzorging en verpleging afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Wonen mensen met dementie op een aparte afdeling?

Speciaal voor mensen met dementie heeft La Providence drie kleinschalige woongroepen gerealiseerd. 2 woongroepen met 9 cliënten en 1 woongroep met 7 cliënten. Iedere cliënt beschikt over een eigen kamer en een eigen, ruime badkamer met douche en toilet. In de gemeubileerde kamer is, in overleg, ook plaats voor eigen vertrouwde spullen.

Hoe is de zorg geregeld indien ik lichamelijk hulpbehoevend ben?

Indien er sprake is van ernstige lichamelijke hulpbehoevendheid dan biedt La Providence u de combinatie van zorg en wonen in ons somatisch verpleeghuis. Wij hebben 6 eenpersoonskamers gerealiseerd met een eigen, ruime badkamer met douche en toilet. In de gemeubileerde kamer is, in overleg, ook plaats voor uw eigen, vertrouwde spullen. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer waar u overdag kunt verblijven en bezoek kunt ontvangen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.