LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Verzorging & Verpleging met behandeling

Soms wordt de zorg die u nodig heeft complex en zijn meerdere disiplines nodig om alles goed op elkaar af te stemmen. In deze gevallen spreken wij over verzorging & verpleging met behandeling of verpleeghuiszorg. U heeft in deze situatie niet langer uw eigen huisarts maar onze specialist ouderengeneeskunde is dan uw behandelend arts. Wij bieden deze verpleeghuiszorg op de afdeling de Rozengang en de Driesprong. La Providence ondersteunt u zoveel mogelijk om het leven te kunnen leiden zoals u dat wil en gewend bent. Zodat u de dingen kan blijven doen die u, gelet op uw mogelijkheden en beperkingen, zelf belangrijk en zinvol vindt.

Dementie

Verpleging bij La Providence bieden wij aan mensen met psychogeriatrische problematiek, d.w.z. dementie in verschillende verschijningsvormen en fasen. Voor deze mensen hebben wij drie kleinschalige woongroepen gerealiseerd binnen afdeling de Driesprong

Folder Psychogeriatrie (afdeling de Driesprong)

Klik op deze link om de folder afdeling De Driesprong te bekijken

Verpleging somatisch (afdeling de Rozengang)

Indien er sprake is van ernstige lichamelijke hulpbehoevendheid dan biedt La Providence u de combinatie van zorg en wonen in ons somatisch verpleeghuis.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.