Verpleging Somatisch (de Rozengang)

Indien er sprake is van ernstige lichamelijke hulpbehoevendheid dan biedt La Providence u de combinatie van zorg en wonen in ons somatisch verpleeghuis, genaamd de Rozengang. Wij hebben  6 eenpersoonskamers gerealiseerd met een eigen, ruime badkamer met douche en toilet. In de gemeubileerde kamer is, in overleg, ook plaats voor uw eigen, vertrouwde spullen. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer waar u overdag kunt verblijven en bezoek kunt ontvangen.

In het somatisch verpleeghuis kunt u 24 uur per dag terugvallen op zorg en begeleiding. De medewerkers zijn voortdurend dichtbij. De hoeveelheid zorg wordt bepaald door uw CIZ-indicatie. In overleg met u en de specialist ouderengeneeskunde wordt het persoonlijk zorg- en behandelplan opgesteld.

 

De afdeling beschikt over een eigen specialist ouderengeneeskunde, verzorgenden, helpenden, huishoudelijk medewerkers, activiteitenbegeleiders, ergo- en fysiotherapeut en een logopedist. Proteion levert de overige verpleeghuiszorg, zoals een psycholoog en een diëtiste.

Om in aanmerking te komen voor plaatsing op onze somatische verpleegafdeling is een CIZ-indicatie nodig.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.