Zorg bij La Providence

Kunt u niet meer voldoende voor uzelf of voor uw naaste zorgen? Heeft u of uw naaste ondersteuning en zorg nodig? Dan bent u welkom bij La Providence.

Wij bieden zorg op maat. Dat betekent dat de zorg varieert van lichte zorg wanneer u bijvoorbeeld in een zorgappartement woont tot intensieve zorg aan ouderen met dementie. Deze zorg kan permanent zijn of tijdelijk met dagbesteding, een tijdelijke opname of revalidatie. Bij elke zorgvariant past een specifieke woonvorm. Zo zijn er zorgappartementen wanneer u begeleiding, verzorging en verpleging nodig heeft. Heeft u intensieve zorg nodig, dan kunt u verblijven in ons verpleeghuis. Alle zorg die La Providence aanbiedt, past binnen de zorgfuncties van de Wlz (Wet langdurige zorg).

Zorg aanvragen bij La Providence

Zorg op maat

Waar heeft u recht op?

Of u in aanmerking komt voor Wlz-zorg, voor welke zorg en voor welke hoeveelheid zorg, wordt bepaald door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Het CIZ is een onafhankelijke organisatie die uw behoefte aan zorg objectief vaststelt. Dat heet een indicatie stellen.

Het CIZ verleent dus zelf geen zorg, maar stelt enkel vast welke zorg u nodig heeft. Aan het stellen van een indicatie zijn voor u geen kosten verbonden.

Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ)

Indicatie aanvragen

Heeft u zorg nodig? Dan kunt u een aanvraagformulier invullen via www.ciz.nl Of neem contact op met onze Cliëntenservice via 077 355 56 28. Zij helpen u graag verder.

WLZ-zorg aanvraag invullen

Deskundige ondersteuning

Heeft u een indicatie gekregen, dan bepaalt u zelf hoe u die zorg invult. Vindt u het moeilijk om een juiste zorgkeuze te maken, overleg dan met een deskundige medewerker van onze Cliëntenservice.

Zij leggen u alle mogelijkheden uit en geven u een goed advies. Uiteindelijk bepaalt u zelf welke zorgoplossing voor u of uw naaste het meest geschikt is.

Cliëntenservice 077 - 355 56 28

Kom in contact
met ons

Vragen & Advies
Beeldmerk
Algemeen

077 - 355 56 56

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Beeldmerk
Cliëntenservice

077 - 355 56 28

Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 - 16.30 uur en op vrijdag van 8.00 - 12.00 uur

Beeldmerk
Behandel- en Adviescentrum

077 - 355 56 56

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Liever mailen?