• Zingevend

  Leefplezier en werkgeluk staan voorop. Met bevlogenheid prikkelen we (zintuigen) en geven we kleur aan het leven. Daarmee zorgen we voor kwaliteit van leven, een waardevol leven.

 • Verbindend

  We richten ons op de mensen waarvoor en waarmee we het samen doen: collega's, bewoners, cliënten, familie en de lokale gemeenschap Grubbenvorst. We willen elkaar (leren) kennen, met oog voor relaties.

 • Eigen regie

  Wij kijken wat wél kan, wat iemand zelf kan en wil beslissen. Met daadkracht, vanuit onafhankelijkheid, zelfstandig en autonoom. Samen en op onze eigen manier. En soms een tikje eigenzinnig.

 • Warm

  De ware 'La Providence-er' is hartelijk, empatisch, zorgzaam, gemoedelijk, loyaal, toegewijd, optimistisch, positief, vriendelijk, liefdevol. En zet zich in voor behoud van het goede.

Voel u thuis bij
La Providence

Thuis bij La Providence
image-description

Word onderdeel van het team van La Providence

Werken bij La Providence

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de ouderenzorg? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onze vacatures.

Meer informatie

Leren en werken bij La Providence

Zoek je een stageplek voor jouw zorgopleiding? Of spreekt de combinatie werken en leren je aan? Doe dan bij ons jouw praktijkervaring op en ontdek…

Meer informatie

Vrijwilliger worden bij La Providence

Vind jij het leuk om de dag van onze bewoners nog mooier te maken? Dan ben je van harte welkom voor hulp bij onze activiteiten…

Meer informatie
La Providence
Ondersteunt

Ons verhaal

Bij ons draait alle zorg om het leefplezier van onze bewoners en inwoners. Dit betekent dat we goed luisteren naar de wensen van bewoners, cliënten, inwoners en hun familie. We hebben veel aandacht voor gezelligheid, ontmoeting en zinvolle dagbesteding. Met de juiste aandacht en liefdevolle, persoonsgerichte professionele zorg voelen bewoners en inwoners zich bij ons thuis. Dat geldt precies zo voor onze medewerkers en vrijwilligers. Met plezier je werk doen staat bij ons voorop. Daarom hebben wij aandacht voor een goede werk- en privébalans, geven we ruimte om zelf zaken te regelen en organiseren. We stimuleren de mogelijkheid om door te groeien en talenten te benutten. In de volle overtuiging dat met plezier wonen en werken bijdraagt aan woon- en werkgeluk en tevreden bewoners, cliënten, inwoners, medewerkers en vrijwilligers!

Onze missie

Wij willen mensen gelukkig maken door bij te dragen aan een betekenisvol leven. Hun eigen leven. Een leven midden in de lokale gemeenschap waarin je in verbinding staat met elkaar en waar je je thuis voelt. Waarin je jezelf mag zijn en je wordt gezien en gewaardeerd om wie je bent. Een leven waarin je het verschil maakt voor de ander en jezelf.

Onze waarden

Zingevend
We staan voor leefplezier en werkgeluk. Met bevlogenheid prikkelen we (zintuigen) en geven we kleur aan het leven. Daarmee zorgen we voor kwaliteit van leven, een waardevol leven.

Verbindend
We doen het samen en daarom willen we elkaar (leren) kennen en hebben we oog voor relaties. We zijn toegankelijk en aanspreekbaar en zijn gericht op de mensen waarvoor en waarmee we het doen: collega’s, bewoners, cliënten, familie en de lokale gemeenschap van Grubbenvorst.

Eigen regie
We kijken wat wél kan, wat iemand zelf kan en zelf wil beslissen. Dat doen we niet alleen samen, maar ook op onze eigen manier. Dat wil zeggen met daadkracht, vanuit onafhankelijkheid, zelfstandig en autonoom. En (soms) een tikje eigenzinnig.

Warm
De ware ‘La Providence-er’ laat zich kenmerken als hartelijk, empathisch, zorgzaam, gemoedelijk, loyaal, toegewijd, optimistisch, positief, vriendelijk, liefdevol en zet zich in voor behoud van het goede.

Onze belofte

Wij beloven:

 • Dat we (zintuigen) prikkelen
 • Een stabiele basis
 • Dat we kijken naar wat wél kan
 • Dat we onze beste kennis en kunde inzetten
 • Dat we iedere dag zo waardevol mogelijk maken

Zo voegen wij kleur toe aan het leven van onze cliënten en onze medewerkers.

 

Onze historie

La Providence kent een rijke historie. Eind 17e eeuw gestart als klooster en door de jaren heen ontwikkeld tot het zorgcentrum van nu.

Meer informatie

Kom in contact
met ons

Vragen & Advies
Beeldmerk
Algemeen

077 - 355 56 56

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Beeldmerk
Cliëntenservice

077 - 355 56 28

Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 - 16.30 uur en op vrijdag van 8.00 - 12.00 uur

Beeldmerk
Behandel- en Adviescentrum

077 - 355 56 56

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Liever mailen?