• Klantgerichtheid

  Samen kijken wat mogelijk is voor een kwalitatief goed leven waarbij eigen regie voorop staat.

 • Eenvoud

  La Providence is toegankelijk, open en transparant.

 • Respect

  Respectvol zijn we naar u en naar elkaar, we zijn betrouwbaar en integer.

 • Nakomen van afspraken

  U mag rekenen op passende zorg die aanspreekt. Afspraken die we samen maken, komen we na. Daar mag u ons altijd op aanspreken.

Voel u welkom bij
La Providence

La Providence Leeft!
image-description

Word onderdeel van het team van La Providence

Werken bij La Providence

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de ouderenzorg? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onze vacatures.

Meer informatie

Leren en werken bij La Providence

Zoek je een stageplek voor jouw zorgopleiding? Of spreekt de combinatie werken en leren je aan? Doe dan bij ons jouw praktijkervaring op en ontdek…

Meer informatie

Vrijwilliger worden bij La Providence

Vind jij het leuk om de dag van onze bewoners nog mooier te maken? Dan ben je van harte welkom voor hulp bij onze activiteiten…

Meer informatie
La Providence
Ondersteunt

Ons verhaal

Bij ons draait alle zorg om het leefplezier van onze bewoners en inwoners. Dit betekent dat we goed luisteren naar de wensen van bewoners, cliënten, inwoners en hun familie. We hebben veel aandacht voor gezelligheid, ontmoeting en zinvolle dagbesteding. Met de juiste aandacht en liefdevolle, persoonsgerichte professionele zorg voelen bewoners en inwoners zich bij ons thuis. Dat geldt precies zo voor onze medewerkers en vrijwilligers. Met plezier je werk doen staat bij ons voorop. Daarom hebben wij aandacht voor een goede werk- en privébalans, geven we ruimte om zelf zaken te regelen en organiseren. We stimuleren de mogelijkheid om door te groeien en talenten te benutten. In de volle overtuiging dat met plezier wonen en werken bijdraagt aan woon- en werkgeluk en tevreden bewoners, cliënten, inwoners, medewerkers en vrijwilligers!

Onze missie

La Providence ondersteunt mensen om zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden zoals ze dat willen en gewend zijn en de dingen te kunnen doen die ze, gelet op hun mogelijkheden en beperkingen, zelf belangrijk en zinvol vinden.

Onze visie

La Providence is een zorgaanbieder voor ouderen in een kwetsbare fase van hun leven. Wij werken vanuit de uitgangspunten van positieve gezondheid. We bieden elke dag “de beste plaats dicht bij (t)huis”, op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg, wanneer je op ondersteuning, begeleiding en of behandeling aangewezen bent.

Onze kernwaarden

Wij creëren voor bewoners, inwoners en medewerkers een prettige woon-, leef-, werk- en leeromgeving, waarbinnen voor alle belanghebbenden sprake is van optimale tevredenheid op het gebied van wonen, zorg- en dienstverlening, door middel van doeltreffend en doelmatig werken, samengevat in de steekwoorden:

* Klantgericht (eigen regie, kwaliteit)
* Eenvoudig (toegankelijk, open en transparant)
* Respectvol (betrouwbaar en integer)
* Nakomen van afspraken (aanspreekbaar en spreekt aan)

Onze historie

La Providence kent een rijke historie. Eind 17e eeuw gestart als klooster en door de jaren heen ontwikkeld tot het zorgcentrum van nu.

Meer informatie

Kom in contact
met ons

Vragen & Advies
Beeldmerk
Algemeen

077 - 355 56 56

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Beeldmerk
Cliëntenservice

077 - 355 56 28

Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 - 16.30 uur en op vrijdag van 8.00 - 12.00 uur

Beeldmerk
Behandel- en Adviescentrum

077 - 355 56 56

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Liever mailen?