LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Werken bij ons

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt! Interesse om bij ons aan de slag te gaan?

Dan kies je voor werken in een kleinschalige zorginstelling in een informele, gemoedelijke sfeer, waarbij het leefplezier van onze cliënten voorop staat. En als het gaat om onze medewerkers en vrijwilligers, dan staat werkgeluk bij ons met stip bovenaan.

Een geluksdag voor jou

Werkgeluk. We hechten daar zoveel waarde aan dat elke medewerker bij ons jaarlijks een geluksdag krijgt. Een extra vrije dag waarop je mag doen wat jou als medewerker gelukkig maakt. Ook vinden wij het belangrijk dat je je als medewerker kunt blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je dan ook alle kans. Sterker nog, dit moedigen we aan.

We blijven ontwikkelen

En niet alleen jij als medewerker, ook wij als organisatie willen ons blijven ontwikkelen. Onze medewerkers helpen ons daarbij. We vragen hen regelmatig om feedback en gaan daar dan mee aan de slag. Omdat wij geloven dat wij een nóg betere werkgever kunnen zijn door goed naar onze medewerkers te luisteren.

Samen zorgen bij voor een fijne dag

In onze zorginstelling verblijven 250 cliënten. Onze 270 medewerkers en 120 vrijwilligers werken in ons verpleeghuis, revalidatiehotel, verzorgingshuis, dagverzorging, het behandel- en adviescentrum, de thuiszorg, in de keuken of facilitaire dienst. Samen zorgen zij voor het leefplezier en de beste persoonsgerichte zorg.

Kennismaken?

Wil jij hier graag werken en deel uitmaken van ons team? Ben je op zoek naar een leuke baan in de zorg, met ruimte voor ontwikkeling en alle aandacht voor jouw werkgeluk? Of wil je gewoon eens kennismaken? Bel of mail ons dan.

We zijn bereikbaar op (077) 35 55 660 of po@laprovidence.nl

Je bent van harte welkom!

Kijkje nemen bij ons? Klik dan hier

Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan hier

Interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Kijk dan hier

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.