LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel (077) 355 56 56

Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Werken

Werken met mensen is elke dag leren. Dat vraagt om flexibele en gemotiveerde medewerkers met diverse opleidingen en achtergronden. Bij La Providence werken ruim 200 mensen. Zij verrichten hun werkzaamheden in het Verpleeghuis, het Revalidatiehotel, het Verzorgingshuis, de Dagverzorging, het Behandel- en Adviescentrum, de Thuiszorg of in de Facilitaire dienst en Keuken. Samen zorgen zij ervoor dat de gegarandeerde kwaliteit, die La Providence hoog in het vaandel voert, gewaarborgd blijft.

Werken bij La Providence betekent dat je samen met collega’s vorm geeft aan een vooruitstrevende en open organisatie. Een creatieve en transparante werksfeer bieden mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en eigen initiatieven te tonen.

Wil je vooruit binnen de prettige werk- en leeromgeving die La Providence creëert voor haar medewerkers, dan stellen wij dat zeer op prijs. Ambities krijgen een kans zich te ontplooien en een gemotiveerde inzet wordt opgemerkt en gewaardeerd.

Ook hechten wij veel waarde aan opbouwende kritiek van medewerkers. De gezamenlijke wil om wonen en werken binnen La Providence zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor cliënten en medewerkers, dat is het uitgangspunt van onze organisatie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.