LEES A.U.B. ONZE SPECIALE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS OP ONZE NIEUWSPAGINA

Wonen

U woont bij La Providence in uw eigen appartement en wij bieden u verzorging en verpleging afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid welzijnsprogramma & maaltijden die dagelijks vers worden bereid in onze eigen keuken!

Verzorging & Verpleging

 

Verzorging & Verpleging met behandeling

 
Het Verzorgingshuis van La Providence bestaat uit 55 zorgappartementen. Heeft u begeleiding, verzorging en/of verpleging nodig dan is wonen in een zorgappartement wellicht een oplossing voor u. Onze appartementen zijn geschikt voor alleenstaanden en voor echtparen. Met een CIZ-indicatie voor verblijf kunt u aanspraak maken op een zorgappartement. Bijvoorbeeld wanneer zorg 24 uur per dag nodig is. La Providence ondersteunt u zoveel mogelijk om het leven te kunnen leiden zoals u dat wil en gewend bent. Zodat u de dingen kan blijven doen die u, gelet op uw mogelijkheden en beperkingen, zelf belangrijk en zinvol vindt. Verpleging bij La Providence bieden wij aan mensen met  psychogeriatrische problematiek, d.w.z. dementie in verschillende verschijningsvormen en fasen.
   
Meer informatie Meer informatie

 

 

Waardering

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.